torsdag 26 mars 2009

Mammas myse!

Korven och jag var på mammaträff igår, träffade två mammor med bebis från föräldragruppen över en kopp kaffe och våfflor. De va jättekul, kul att ses igen och kul att se deras små killar. Gick en promenad med vagnarna också i det fina vårvädret.

Sen fick ju, som sagt i ett tidigare inlägg, Arvid en liten lillkusin igårnatt...
Lilla söta Ebba.
Hon är en kopia av sin storasyster Josefina.
Josefina som kommer att bli en supersyrra, har varit här och övat på Arrie så hon kan det där med bebisar nu. Är en grym vagnkörare!

Sen har jag börjat vända Arvid om på mage lite då och då, nu när han faktiskt kan hålla huvudet något sånär. Men i takt med att huvudet börjar sjunka mot golvet av trötthet så gör humöret det samma...














Pigg och glad kexchoklad...














Hmm...

Fick en sån fiffig grej på Klas födelsedag. En barnsits, eller vad man nu ska kalla det, i tyg som man sätter på en vanlig stol så det blir som en barnstol. Tar ingen plats i skötväskan och man behöver aldrig oroa sig för att det inte ska finnas barnstol. Arvid har självklart redan provat och godkänt den men det lär nog dröja några månader innan han kan börja använda den på riktigt.




















Fiffigt värre!

Sen har jag som synes bytt utseende på bloggen...igen! Och som sagt innan, de kommer hända då och då med jämna eller ojämna mellanrum.
Men ny logga eller vad man nu kan säga blev det iallafall. En Arrielogga!

1 kommentar:

  1. Sack n seat heter dom... Dom är super bra. Den har jag använt massa till Oliwer. Alltid bra att ta med sig. :)

    SvaraRadera